Återställa alla inställningar i det aktuella avsnittet

Klicka på den böjda pilen ⤴ om du vill återställa alla inställningar i det aktuella avsnittet till de standardinställningar som har angetts av ESET.

Observera att eventuella ändringar du har gjort går förlorade när du klickar på Återställ till standard.

Återställ innehållet i tabellerna – när det här alternativet aktiveras går de aktiviteter eller profiler som lagts till manuellt eller automatiskt förlorade.

Se även Importera och exportera inställningar.