Hänvisa ESET-produkten till en vän

Den har versionen av ESET Internet Security erbjuder nu hänvisningsbonusar, så att du kan dela din ESET-produktupplevelse med familj och vänner. Du kan även dela hänvisningar från en produkt som är aktiverad med en provlicens. För varje lyckad hänvisning du skickar som provanvändare och som leder till en produktaktivering får både du och din vän en extra tid på provlicensen.

Du kan hänvisa med hjälp av ditt installerade ESET Internet Security. Vilken produkt du kan hänvisa beror på vilken produkt du hänvisar från – se tabellen nedan.

Din installerade produkt

Produkt du kan hänvisa

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Hänvisa en produkt

Om du vill skicka en hänvisningslänk klickar du på Dela med en vän på huvudmenyn i ESET Internet Security. Klicka på Dela hänvisningslänk. Produkten genererar en hänvisningslänk som visas i ett nytt fönster. Kopiera länken och skicka den till familj och vänner. Det går att dela hänvisningslänken på flera sätt från ESET-produkten med alternativen Dela på Facebook, Dela med dina Gmail-kontakter och Dela på Twitter.

När dina vänner klickar på hänvisningslänken du skickade till dem omdirigeras de till den webbsida där de kan hämta produkten och använda den KOSTNADSFRITT i ytterligare en månad. Som provanvändare får du en avisering för varje hänvisningslänk som har aktiverats och din licens förlängs automatiskt med ytterligare en månad KOSTNADSFRITT skydd. På det här sättet kan du förlänga ditt KOSTNADSFRIA skydd upp till fem månader. Du kan kontrollera antalet aktiverade hänvisningslänkar i fönstret Dela med en vän i ESET-produkten.

note

Hänvisningsfunktionen kanske inte är tillgänglig för ditt språk eller i din region.