Kategorier

Kontrollera kryssrutan i kolumnen Aktiverad bredvid en kategori för att tillåta det. Om du låter kryssrutan vara tom kommer kategorin inte att tillåtas för det kontot.

PANEL_PARENTAL_CATEGORIES

Här är några exempel på grupper som användarna kanske inte är bekanta med:

Övrigt – vanligen privata (lokala) IP-adresser såsom intranät, 127.0.0.0/8, 192.168.0.0/16, osv. Visas felkoden 403 eller 404 matchar webbplatsen även denna kategori.

Inte matchad – denna kategori inkluderar webbsidor som inte matchar på grund av ett fel vid anslutning till föräldrakontrollens databasmotor.

Utan kategori – okända webbsidor som ännu inte finns i föräldrakontrollens databas.

Dynamiska – webbsidor som omdirigerar till andra sidor på andra webbplatser.