ESET SysInspector

ESET SysInspector är ett program som grundligt undersöker din dator, samlar detaljerad information om systemkomponenter, som t.ex. drivrutiner och program, nätverksanslutningar eller viktiga registerposter och utvärderar risknivån för varje komponent. Informationen kan hjälpa till att fastställa orsaken till misstänkta systemfunktioner som kan ha uppstått på grund av inkompatibla program- eller maskinvaror eller infektion av skadlig programvara. Mer information om hur du använder ESET SysInspector finns i ESET SysInspector-onlinehjälpen.

I ESET SysInspector-fönstret visar följande information om loggar:

Tid – tiden då loggen skapades.

Kommentar – en kort kommentar.

Användare – namnet på användaren som skapade loggen.

Status – status för loggskapande.

Följande åtgärder finns tillgängliga:

Visa – öppnar den valda inloggningen i ESET SysInspector. Du kan även högerklicka på en viss loggfil och välja Visa på kontextmenyn.

Skapa – skapar en ny logg. Vänta tills ESET SysInspector har genererats (statusen Skapad) innan du försöker komma åt loggen.

Ta bort – tar bort vald eller valda loggar från listan.

Följande objekt är tillgängliga på kontextmenyn när en eller flera loggfiler väljs:

Visa – öppnar markerad logg i ESET SysInspector (samma funktion som att dubbelklicka på en logg).

Skapa – skapar en ny logg. Vänta tills ESET SysInspector har genererats (statusen Skapad) innan du försöker komma åt loggen.

Ta bort – tar bort vald eller valda loggar från listan.

Ta bort alla – tar bort alla loggar.

Exportera... – exporterar loggen till en .xml-fil eller zippad .xml. Loggen exporteras till C:\ProgramData\ESET\ESET Security\SysInspector.