Säkerhetsverktyg

Inställningarna för Säkerhetsverktyg används för att justera följande moduler:

Bank- & betalskydd – Lägger till ytterligare ett lager av webbläsarskydd som är utformat för att skydda dina finansiella data under onlinetransaktioner. Aktivera Skydda alla webbläsare för att starta alla webbläsare som stöds i ett säkert läge. För mer information, se Bank- & betalskydd.

Anti-Theft – aktivera Stöldskydd för att skydda din dator i händelse av förlust eller stöld.