Säkerhetsrapport

Den här funktionen ger en översikt över statistiken för följande kategorier:

Webbsidor blockerade – visar antalet blockerade webbsidor (svartlistade webbadresser för potentiellt oönskade program, hackad router, IP-adress eller certifikat).

Infekterade e-postobjekt blockerade – visar antalet infekterade e-postobjekt som har detekterats.

Webbsidor i Föräldrakontroll blockerade – visar antalet blockerade webbsidor i Föräldrakontroll.

Potentiellt oönskade program blockerade – visar antalet potentiellt oönskade program (PUA).

Skräppost detekterad – visar antalet detekterade skräppostmeddelanden.

Blockerad åtkomst till webbkameran – visar antalet blockerade åtkomster till webbkameran.

Skyddade anslutningar till internetbank – visar antalet skyddade åtkomster till webbplatser via bank- & betalskyddet.

Dokument kontrollerade – visar antalet genomsökta dokumentobjekt.

Genomsökta appar – visar antalet genomsökta körbara filobjekt.

Övriga objekt kontrollerade – visar antalet övriga genomsökta objekt.

Genomsökta webbsideobjekt – visar antalet genomsökta webbsideobjekt.

E-postobjekt genomsökta – visar antalet genomsökta e-postobjekt.

Ordningen för dessa kategorier baseras på det numeriska värdet från högsta till lägsta. Kategorier med nollvärden visas inte. Klicka på Visa mer om du vill utöka och visa dolda kategorier.

I den sista delen av säkerhetsrapporten går det att aktivera följande funktioner:

Föräldrakontroll

Stöldskydd

När funktionen har aktiverats visas den inte längre som inaktiv i säkerhetsrapporten.

Genom att klicka på kugghjuletGEAR uppe till höger kan du aktivera/inaktivera meddelanden med säkerhetsrapporter eller välja om data ska visas för de senaste 30 dagarna eller sedan produkten aktiverades. Om ESET Internet Security installerades för mindre än 30 dagar sedan kan endast antal dagar sedan installationen väljas. Standardinställningen är 30-dagarsperiod.

PAGE_SECURITY_REPORT

Med Återställ data rensas all statistik och befintliga data för säkerhetsrapporten tas bort. Den här åtgärden måste bekräftas om inte alternativet Fråga innan statistik återställs har avmarkerats i Avancerade inställningar > Meddelanden > Interaktiva varningar > Bekräftelsemeddelanden > Redigera.