Sekretessinställningar

I programmets huvudfönster klickar du på Inställningar > Avancerade inställningar (F5) > Sekretessinställningar.

CONFIG_PRIVACY

Program för en bättre kundupplevelse

Aktivera skjutreglaget bredvid Delta i programmet för en bättre kundupplevelse för att gå med i programmet för en bättre kundupplevelse. Genom att gå med förser du ESET med anonym information om användningen av ESET-produkter. De insamlade uppgifterna hjälper oss att förbättra din upplevelse och kommer aldrig att delas med tredje part. Vilken information samlar vi in?