Nätverksaktivitet

Om du vill visa den aktuella nätverksaktiviteten i diagramform klickar du på Verktyg > Nätverksanslutningar och klickar på diagramikonen ICON_GRAPH. Längst ned i diagrammet finns en tidslinje som registrerar nätverksaktivitet i realtid baserat på det valda tidsintervallet. Om du vill ändra tidsintervallet väljer du det tillämpliga värdet på listrutan Uppdateringsfrekvens.

PAGE_ACTIVITY

Följande alternativ finns tillgängliga:

1 sekund – grafen uppdateras varje sekund och tidslinjen täcker de senaste 4 minuterna.

1 minut (senaste 24 timmarna) – grafen uppdateras varje minut och tidslinjen täcker de senaste 24 timmarna.

1 timme (senaste månaden) - grafen uppdateras varje timme och tidslinjen täcker den senaste månaden.

Diagrammets lodräta axel representerar mängden mottagen eller skickad data. Håll musen över diagrammet för att se den exakta mängden mottagen/skickad data vid en viss tidpunkt.