Verktygsfält i Microsoft Outlook

Skyddet för Microsoft Outlook fungerar som en plugin-modul. När ESET Internet Security installerats läggs detta verktygsfält med skyddsalternativ för antivirus/antispam till i Microsoft Outlook:

Spam – markerar valda meddelanden som spam. När ett meddelande har markerats skickas ett ”fingeravtryck” av det till en central server som lagrar spamsignaturer. Om servern får liknande ”fingeravtryck” från flera användare klassificeras meddelandet som spam i framtiden.

Inte spam – markerar valda meddelanden som inte spam.

Skräppostadress (blockerad, en lista över spamadresser) – lägger till en ny avsändaradress i adresslistan som blockerad. Alla meddelanden som tas emot och som finns på listan klassificeras automatiskt som spam.

warning

Se upp med så kallad spoofing – avsändaradresser på e-postmeddelanden förfalskas för att lura e-postmottagare att läsa och svara på meddelandet.

Betrodd adress (tillåten, en lista över tillåtna adresser) – lägger till en ny avsändaradress i adresslistan som tillåten. Alla meddelanden som tas emot från tillåtna adresser klassificeras aldrig automatiskt som spam.

ESET Internet Security – Dubbelklicka på ikonen för att öppna huvudfönstret i ESET Internet Security.

Kontrollera e-post – startar kontroll av e-post manuellt. Du kan ange vilka meddelanden som ska kontrolleras och du kan aktivera genomsökning av mottagna meddelanden på nytt. Se Skydd av e-postklient för mer information.

Inställning av skanner – visar inställningsalternativen för Skydd av e-postklient.

Inställning av antispam – visar inställningsalternativen för Spamskydd.

Adressböcker – öppnar spamskyddets fönster där du har tillgång till listor över adresser som är undantagna, betrodda och spam.