Produkten har avaktiverats, enheten har frånkopplats

Det här felmeddelandet visas när du har tagit bort en enhet från ESET HOME-konto. Så här löser du problemet:

Klicka på Aktivera och använd någon av aktiveringsmetoderna för att aktivera ESET Internet Security.

Kontakta licensägaren med information om att ditt ESET Internet Security har inaktiverats och att enheten har kopplats bort från ESET HOME.

Om du är licensägaren och inte känner till dessa ändringar granskar du ESET HOME-aktivitetsflöde. Om du hittar någon misstänkt aktivitet ändrar du ditt ESET HOME-kontolösenord och kontaktar ESET:s tekniska support.