Importera och exportera inställningar

Det går att importera eller exportera dina anpassade ESET Internet Security .xml -konfigurationsfiler från menyn Inställningar.

note

Anvisningar med bilder

Se Importera eller exportera ESET-konfigurationsinställningar med hjälp av en .xml-fil för illustrerade instruktioner som finns på engelska och flera andra språk.

Import och export av konfigurationsfiler är praktisk om du vill säkerhetskopiera den aktuella konfigurationen av ESET Internet Security för användning senare. Alternativet exportinställningar är också praktiskt när du vill använda din föredragna konfiguration på flera system. De kan enkelt importera en .xml-fil för att överföra dessa inställningar.

Om du vill importera en konfiguration går du till programmets huvudfönster och klickar på Inställningar > Importera/exportera inställningar och väljer Importera inställningar. Skriv konfigurationsfilens namn eller klicka på knappen ... för att söka efter konfigurationsfilen du vill importera.

Om du vill exportera en konfiguration går du till programmets huvudfönster och klickar på Inställningar > Importera/exportera inställningar. Väljer Exportera inställningar och skriver hela filsökvägen med namnet. Klicka på ... för att navigera till en plats på datorn som konfigurationsfilen ska sparas på.

note

Det kan uppstå ett fel vid export av inställningarna om du inte har tillräcklig behörighet att skriva den exporterade filen till en viss katalog.

IMPORTEXPORT_CONFIG