Hjälpsidor

Välkommen till användarguiden för ESET Internet Security. Denna information bekantar dig med produkten och hjälper dig att göra datorn säkrare.

Komma igång

Innan du börjar använda ESET Internet Security kan du läsa om olika typer av detekteringar och fjärrattacker du kan träffa på när du använder datorn. Vi har även sammanställt en lista över nya funktioner i ESET Internet Security.

Börja med att installera ESET Internet Security. Om du redan har ESET Internet Security installerat läser du Arbeta med ESET Internet Security.

Använda ESET Internet Security hjälpsidor

Onlinehjälpen är indelad i olika kapitel och kapitelavsnitt. Tryck på F1 i ESET Internet Security om du vill visa information om det fönster som för närvarande är öppet.

I programmet går det att söka efter ett hjälpavsnitt med hjälp av nyckelord eller söka i innehållet genom att skriva ord eller fraser. Skillnaden mellan dessa två metoder är att ett nyckelord kan vara logiskt relaterat till hjälpsidor som inte innehåller det specifika nyckelordet någonstans i texten. Om du söker efter ord och fraser genomsöks innehållet i alla sidor och sidorna där det aktuella ordet eller frasen ingår i texten visas.

För enhetlighet och tydlighet baseras den terminologi som används i guiden på ESET Internet Security-användargränssnittet. Dessutom markeras avsnitt som är särskilt intressanta eller viktiga med en enhetlig uppsättning symboler.

note

Anmärkningarna är endast korta observationer. De går att hoppa över, men kan ge värdefull information om till exempel specifika funktioner eller länkar till ett relaterat ämne.

important

Detta kräver din uppmärksamhet och bör inte hoppas över. Vanligen innehåller avsnittet information som inte är strikt nödvändig att veta, men som ändå är viktig.

warning

Detta är information som kräver extra uppmärksamhet och försiktighet. Varningar är avsedda att hindra dig från att begå potentiellt skadliga misstag. Läs och förstå texten, eftersom den handlar om mycket känsliga systeminställningar eller olika risker.

example

Detta är ett användningsfall eller ett praktiskt exempel som gör det lättare att förstå hur en viss funktion kan användas.

Konvention

Innebörd

Fet stil

Namn på objekt i gränssnittet, till exempel rutor och alternativknappar.

Kursiv stil

Platshållare för informationen du tillhandahåller. Till exempel innebär filnamn eller sökväg att du skriver den faktiska sökvägen eller namnet på en fil.

Courier New

Kodexempel eller kommandon.

Hyperlänk

Ger snabb och smidig åtkomst till korshänvisade avsnitt eller externa webbsidor. Hyperlänkar är markerade i blått och kan vara understrukna.

%ProgramFiles%

Den Windows-systemkatalog där program installerade i Windows finns.

Onlinehjälpen är den primära källan till hjälpinnehåll. Den senaste versionen av onlinehjälpen visas automatiskt när du har en fungerande internetanslutning.