Drivrutiner får alltid läsas in

Drivrutiner i den här listan får alltid läsas in oavsett HIPS-filtreringsläge om inte detta uttryckligen blockeras av en användarregel.

Lägg till – lägger till en ny drivrutin.

Redigera – redigerar en vald drivrutin.

Ta bort – tar bort en drivrutin från listan.

Återställ – läser in en uppsättning systemdrivrutiner igen.

note

Klicka på Återställ om du inte vill att manuellt tillagda drivrutiner ska inkluderas. Detta kan vara användbart om du lagt till flera drivrutiner och inte kan ta bort dem från listan manuellt.

note

Efter installationen är listan över drivrutiner tom. ESET Internet Security fyller i listan automatiskt med tiden.