HIPS-exkluderingar

Med exkluderingar kan du exkludera processer från djup HIPS-beteendegranskning.

Om du vill redigera HIPS-undantag navigerar du till Avancerade inställningar (F5) > Detekteringsmotor > HIPS > Grundläggande > Exkluderingar > Redigera.

note

Blanda inte samman detta med exkluderade filändelser, detekteringsexkluderingar, prestandaexkluderingar eller processexkluderingar.

Om du vill undanta ett objekt klickar du på Lägg till och anger sökvägen till objektet eller väljer det i trädstrukturen. Du kan även redigera eller ta bort valda poster.