Avancerade inställningar för HIPS

Följande alternativ är användbara för felsökning och analys av ett programs beteende:

Drivrutiner får alltid läsas in – valda drivrutiner får alltid läsas in oavsett konfigurerat filtreringsläge om inte detta uttryckligen blockeras av en användarregel.

Logga alla blockerade åtgärder – alla blockerade åtgärder skrivs till HIPS-loggen. Använd endast den här funktionen när du felsöker eller när så begärs av ESET:s tekniska support, eftersom det kan generera en mycket stor loggfil och göra datorn långsammare.

Meddela när ändringar äger rum i startprogram – visar ett meddelande på skrivbordet varje gång ett program läggs till eller tas bort från systemstart.