Guide för att skapa detekteringsexkluderingar

En detekteringsexkludering kan även skapas från kontextmenyn Loggfiler (ej tillgänglig för detektering av skadlig kod):

1.I programmets huvudfönster klickar du på Verktyg > Loggfiler.

2.Högerklicka på en detektering i detekteringsloggen.

3.Klicka på Skapa exkludering.

Om du vill exkludera en eller flera detekteringar baserat på exkluderingsvillkor klickar du på Ändra villkor:

Exakta filer – exkludera varje fil efter dess SHA-1-hash.

Detektering – exkludera varje fil efter dess detekteringsnamn.

Sökväg + detektering – exkludera varje fil efter detekteringsnamn + sökväg, inklusive filnamn (till exempel file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/34e1824e/ggdsfdgfd.pdf.exe).

Det rekommenderade alternativet är förvalt baserat på detekteringstypen.

Om du vill kan du lägga till en kommentar innan du klickar på Skapa exkludering.