Genomsök meddelanden på nytt

Med det integrerade verktygsfältet för ESET Internet Security i e-postklienter går det att ange flera alternativ för att kontrollera e-post. Alternativet Genomsök meddelanden på nytt erbjuder två genomsökningslägen:

Alla meddelanden i den aktuella mappen – genomsöker meddelanden i den visade mappen.

Endast markerade meddelanden – genomsöker endast meddelanden markerade av användaren.

Kryssrutan Genomsök redan genomsökta meddelanden på nytt ger användaren möjlighet att köra en ny genomsökning på redan genomsökta meddelanden.