Brandväggsregel – fjärr

Port – fjärrportnummer. Om inget nummer har angetts gäller regeln alla portar. Lägg till en enskild kommunikationsport eller ett intervall med kommunikationsportar.

IP – gör det möjligt att lägga till en fjärradress, ett adressintervall eller ett undernät. Adressen, intervallet, undernätet eller fjärrzonen som regeln används för. Om inget värde har angetts gäller regeln hela kommunikationen.

Zoner – lista över tillagda zoner.

Lägg till – lägg till en zon genom att välja den i listrutan. Skapa en zon med fliken Zoninställningar.

Ta bort – tar bort zoner från listan.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_REMOTE