Brandväggsregel – lokal

Ange namnet på det lokala programmet och den lokala port eller portar som regeln gäller för.

Port – lokalt (eller lokala) portnummer. Om inget nummer har angetts gäller regeln alla portar. Lägg till en enskild kommunikationsport eller ett intervall med kommunikationsportar.

IP – gör det möjligt att lägga till en eller lokal adresser, ett adressintervall eller ett undernät som regeln gäller för. Om inget värde anges gäller regeln för all kommunikation.

Zoner – lista över tillagda zoner.

Lägg till – lägg till en skapad zon från listrutan. Skapa en zon med fliken Zoninställningar.

Ta bort – tar bort zoner från listan.

Program – namnet på programmet för vilket regeln gäller. Lägg till platsen för programmet där regeln ska användas.

Tjänst – i listrutan visas systemtjänster.

note

Du kan vilja skapa en regel för speglingen som tillhandahåller uppdateringar via port 2221 med hjälp av EHttpSrv-tjänsten för kommunikation i listrutan.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_LOCAL