Utgående tillförlitlig kommunikation

Exempel på en utgående anslutning inom den betrodda zonen:
Ett lokalt program försöker upprätta en anslutning med en annan dator inom det lokala nätverket, eller inom nätverken i Tillförlitliga platser.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_OUT_TRUSTED

Program – program som kontaktas av en fjärrdator.

Företag – programmets utgivare.

Rykte – programmets rykte som inhämtats med ESET LiveGrid®-teknik.

Tjänst – namnet på tjänsten som för tillfället körs på datorn.

Fjärrdator – fjärrdatorn försöker upprätta kommunikation med programmet i din dator.

Lokal port – port som används för kommunikationen.

Fråga varje gång – om standardåtgärden för en regel ställs in till Fråga visas en dialogruta varje gång regeln utlöses.

Kom ihåg tills programmet stängs – ESET Internet Security kommer ihåg den valda åtgärden till nästa omstart.

Skapa regel och kom ihåg permanent – om du väljer det här alternativet innan du tillåter eller nekar en kommunikation kommer ESET Internet Security att komma ihåg åtgärden och använda den om programmet kontaktas av fjärrdatorn igen.

Tillåt – tillåter den inkommande kommunikationen.

Neka – avvisar den inkommande kommunikationen.

Avancerade alternativ – används för anpassning av regelegenskaperna.