Programändring

Brandväggen har identifierat en ändring i ett program som används till att etablera utgående anslutningar från datorn. Det är möjligt att programmet helt enkelt har uppdaterats till en ny version. Å andra sidan kan en ändring ha utförts av ett skadligt program. Om du inte är medveten om någon legitim ändring rekommenderas det att du nekar anslutningen och genomsöker datorn med den senaste virussignaturdatabasen.