Skicka data om systemkonfiguration

För att kunna ge assistans så snabbt och effektivt som möjligt behöver ESET information om ESET Internet Security -konfigurationen, utförlig information om systemet och processer som körs (ESET SysInspector-loggfil) samt registerdata. ESET använder dessa data uteslutande i syfte att ge kunden teknisk assistans.

När du skickar webbformuläretskickas data om systemets konfiguration till ESET. Välj Skicka alltid den här informationen om du vill komma ihåg den här åtgärden för processen. Om du vill skicka formuläret utan att skicka några data klickar du på Skicka inte data och du kan kontakta ESET:s tekniska support med supportformuläret på webben.

Inställningen kan även göras i Avancerade inställningar > Verktyg > Diagnostik > Teknisk support.

note

Om du beslutar att skicka systemdata behöver du fylla i och skicka webbformuläret, annars skapas inte din biljett och systemdata går förlorade.