Regelredigerare för webbkameraskydd

Det här fönstret visar befintliga regler och möjliggör styrning av program och processer som har åtkomst till datorns webbkamera utifrån den åtgärd du har vidtagit.

Följande åtgärder finns tillgängliga:

Tillåt åtkomst

Spärra åtkomst

Fråga (frågar användaren varje gång ett program försöker komma åt webbkameran)

Avmarkera kryssrutan i kolumnen Meddela om du vill sluta få meddelanden när ett program tillgår webbkameran.

note

Anvisningar med bilder

Så här skapar och redigerar du webbkameraregler i ESET Internet Security.