Avancerade inställningar för webbåtkomstskydd

Följande alternativ är tillgängliga i Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > Webbåtkomstskydd > Grundläggande:

Aktivera webbåtkomstskydd – när detta inaktiverats kan inte webbåtkomstskydd och skydd mot nätfiske köras. Alternativet är endast tillgängligt när filtrering av SSL/TLS-protokoll är aktiverat.

Aktivera avancerad genomsökning av webbläsarskript – när det här aktiveras kontrollerar detekteringsmotorn alla JavaScript-program som körs av webbläsare.

note

Vi rekommenderar starkt att låta Webbåtkomstskydd vara aktiverat.