Tidsintervall för återställning

Klickar du på Återställ (Avancerade inställningar (F5) > Uppdatera > Grundläggande), måste du välja ett tidsintervall i rullgardinsmenyn Tidsperiod som representerar en tidsperiod under vilken uppdateringen av detekteringsmotorn och moduluppdateringarna pausas.

DIALOG_UPDATE_ROLLBACK

Markera Tills återkallad för att skjuta upp regelbundna uppdateringar på obestämd tid till du återställer uppdateringsfunktionen manuellt. ESET rekommenderar inte detta alternativ eftersom det är en potentiell säkerhetsrisk.