Produktuppdateringar

I avsnittet Produktuppdateringar kan du installera nya funktionsuppdateringar automatiskt när de är tillgängliga.

Uppdateringar av programfunktioner ger nya funktioner eller ändrar de som redan finns från tidigare versioner. Den kan utföras automatiskt utan att du behöver göra något, eller så kan du välja att få ett meddelande. När en uppdatering av en programfunktion har installerats kan en omstart av datorn krävas.

Uppdateringar av programfunktioner – när det här alternativet är aktiverat utförs uppdateringar av programfunktioner automatiskt.