Meddelanden

Om du vill hantera ESET Internet Security-meddelanden öppnar du Avancerade inställningar (F5) > Meddelanden. Du kan konfigurera följande typer av meddelanden:

Programstatusar – meddelanden som visas i hemavsnittet i huvudprogramfönstret > Översikt.

Skrivbordsmeddelanden – små meddelandefönster bredvid systemaktivitetsfältet.

Interaktiva aviseringar – varningsfönster och meddelanderutor som kräver användarinteraktion.

Vidarebefordran (Meddela via e-post) – E-postmeddelanden skickas till den angivna e-postadressen.

CONFIG_NOTIFICATIONS

icon_section Programstatusar

Programstatusar – klicka på Redigera för att välja vilka programstatusar som ska visas i hemavsnittet i programmets huvudfönster > Översikt.