Lista med meddelanden på skrivbordet

Om du vill justera synligheten för skrivbordsmeddelanden (som visas längst ned till höger på skärmen) öppnar du Avancerade inställningar (F5) > Meddelanden > Skrivbordsmeddelanden. Klicka på Redigera bredvid Skrivbordsmeddelanden och markera lämplig Visa-kryssruta.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Allmänt

Visa meddelanden med säkerhetsrapporter – få ett meddelande när en ny säkerhetsrapport genereras.

Visa meddelanden om nyheter – meddelanden om helt nya förbättrade funktioner i den senaste produktversionen.

Filen skickades för analys – få ett meddelande varje gång ESET Internet Security skickar en fil för analys.

Uppdatera

Programuppdatering förbereds – få ett meddelande när en uppdatering till en ny version av ESET Internet Security förbereds.

Detekteringsmotorn har uppdaterats – få ett meddelande när detekteringsmotorns moduler har uppdaterats.

Modulerna har uppdaterats – få ett meddelande när programkomponenterna har uppdaterats.

Om du vill göra allmänna inställningar för meddelanden på skrivbordet, till exempel hur länge ett meddelande ska visas eller minsta omfång för händelser som ska visas, går du till Meddelanden på skrivbordet i Avancerade inställningar (F5) > Meddelanden.