Startskanner

Automatisk kontroll av filer som startas utförs som standard när systemet startar eller vid uppdatering av detekteringsmotorn. Denna genomsökning beror på Schemaläggarens konfiguration och aktiviteter.

Genomsökningsalternativ vid start är en del av den schemalagda aktiviteten Kontroll av filer som startas automatiskt. För att ändra dess inställningar ska du gå till Verktyg > Schemaläggare, klicka på Kontroll av filer som startas automatiskt och sedan på Redigera. I det sista steget öppnas fönstret Kontroll av filer som startas automatiskt (se följande kapitel för ytterligare information).

Ytterligare information om att skapa och hantera schemalagda aktiviteter finns i Skapa nya aktiviteter.