Genomsökningar efter skadlig kod

Avsnittet Genomsökningar efter skadlig kod är alltid åtkomligt från Avancerade inställningar (F5) > Detekteringsmotor > Genomsökningar efter skadlig kod. Den här avdelningen innefattar följande delar:

Vald profil – en viss uppsättning parametrar som används vid genomsökning på begäran. Om du vill skapa en ny klickar du på Redigera intill Lista över profiler. Se Genomsökningsprofiler för mer information.

Genomsökningsobjekt – om du bara vill genomsöka ett visst objekt kan du klicka på Redigera intill Genomsökningsobjekt och välja ett alternativ i listrutan eller välja specifika objekt i mappträdstrukturen. Se Genomsökningsobjekt för mer information.

Parametrar för ThreatSense – avancerade inställningsalternativ, till exempel vilka filtillägg som ska kontrolleras och vilka identifieringsmetoder som ska användas. Klicka för att öppna en flik med avancerade genomsökningsalternativ.