Inställningar för åtkomst

ESET Internet Security-inställningarna är en viktig del i din säkerhetspolicy. Obehöriga ändringar kan potentiellt äventyra systemets stabilitet och skydd. Om du vill undvika obehöriga ändringar installationsparametrarna och avinstallation för ESET Internet Security lösenordsskyddas.

Om du vill ange ett lösenord för att skydda installationsparametrar och avinstallation för ESET Internet Security klickar du på Ställ in bredvid Inställningar för lösenordsskydd.

note

När du vill komma åt de skyddade avancerade inställningarna visas fönstret för att ange lösenordet. Om du har glömt eller blivit av med lösenordet klickar du på alternativet Återställ lösenord under och anger den e-postadress som användes när licensen registrerades. ESET skickar ett e-postmeddelande med verifieringskoden och anvisningar om hur du återställer lösenordet.

Låsa upp avancerade inställningar

Om du vill ändra ditt lösenord klickar du på Ändra lösenord bredvid Inställningar för lösenordsskydd.

Om du vill ta bort lösenordet klickar du på Ta bort bredvid Inställningar för lösenordsskydd.

CONFIG_PASSWORD