Användarkonton

Den här konfigurationen är tillgänglig i Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > Föräldrakontroll > Användarkonton > Redigera.

I det här avsnittet kan du associera Windows-användarkonton som används av Föräldrakontroll med specifika användare för att begränsa deras åtkomst till olämpligt eller skadligt innehåll på Internet.

Kolumner

Windows-konto – användarens namn.

Aktiverad – när detta aktiveras, så aktiveras föräldrakontroller för ett specifikt användarkonto.

Domän – namnet på den domän användaren tillhör.

Födelsedag – åldern på den användare kontot tillhör.

Kontrollelement

Lägg till – dialogrutan Arbeta med användarkonton visas.

Redigera – redigera de valda kontona med detta alternativ.

Ta bort – ta bort det markerade kontot.

Uppdatera – om du har lagt till ett användarkonto kan ESET Internet Security uppdatera listan med användarkonton utan att det här fönstret behöver öppnas igen.