Skyddade webbplatser

ESET Internet Security innehåller en inbyggd lista med fördefinierade webbplatser som får en Säker webbläsare att öppnas. Du kan lägga till en webbplats eller redigera listan med webbplatser i produktkonfigurationen.

Listan Skyddade webbplatser kan visas och redigeras i Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > Bank- & betalskydd > Grundläggande > Skyddade webbplatser > Redigera.

Reglerna i listan Skyddade webbplatser anger om du vill öppna den specifika webbplatsen i en säkrad webbläsare, vanlig webbläsare eller fråga varje gång du besöker webbplatsen. Se alternativbeskrivningen i avsnittet Lägg till webbplats nedan.

Kontrollelement

Lägg till – används för att lägga till en webbplats i listan med kända webbplatser.

Redigera – redigerar valda webbplats.

Ta bort – tar bort markerade poster.

Importera/exportera – låter dig exportera listan över skyddade webbplatser och importera den till en ny enhet.

Lägg till webbplats

Webbplatssida – HTTPS-webbplats som regeln gäller för.

Öppna den här webbplatsen med – välj beteendet för bank- & betalskydd när du besöker webbplatsen:

Säkrad webbläsare – webbplatsen omdirigeras till en säkrad webbläsare och skyddas av bank- & betalskydd.

Fråga mig – när du besöker webbplatsen kan du välja att öppna webbplatsen i en vanlig eller säkrad webbläsare. ESET Internet Security kan komma ihåg din åtgärd eller så kan du välja webbläsaren manuellt.

Vanlig webbläsare – webbplatsen öppnas i en vanlig webbläsare utan ytterligare säkerhet.