Meddelande i webbläsaren

Säkrad webbläsare informerar om dess aktuella status genom meddelanden i webbläsaren och färgen på webbläsarramen.

Meddelanden i webbläsaren visas på fliken till höger.

BPP_BADGE

Om du vill expandera meddelandet i webbläsaren klickar du på ESET-ikonen ICON_BPP_LOGO. Om du vill minimera meddelandet klickar du på meddelandetexten. Om du vill stänga meddelandet och den gröna webbläsarramen ska du klicka du på stängningsikonen ICON_BPP_CLOSE.

note

Endast det informativa meddelandet och den gröna webbläsarramen kan avvisas.

Meddelanden i webbläsaren

Meddelandetyp

Status

Informativt meddelande och grön webbläsarram

Maximalt skydd garanteras och meddelandet i webbläsaren minimeras som standard. Expandera meddelandet i webbläsaren och klicka på Inställningar för att öppna inställningarna för säkerhetsverktyg.

Varning och orange webbläsarram

Säkrad webbläsare kräver din uppmärksamhet för ett icke-kritiskt problem. Mer information om problemet eller en lösning finns i anvisningarna i meddelandet i webbläsaren.

Säkerhetsvarning och röd webbläsarram

Webbläsaren skyddas inte av ESET bank- & betalskydd. Starta om webbläsaren för att säkerställa att skyddet är aktivt. Om du vill lösa en konflikt med filer som läses in i webbläsaren öppnar du Loggfiler > Bank- & betalskydd och ser till att de loggade filerna inte läses in nästa gång du startar webbläsaren. Om problemet kvarstår kontaktar du ESET:s tekniska support genom att följa anvisningarna i vår artikel i kunskapsbasen.