Avancerade inställningar för bank- & betalskydd

Den här konfigurationen är tillgänglig i Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > Bank- & betalskydd.

icon_section Grundläggande

Aktivera bank- & betalskydd – när bank- & betalskydd är aktiverat startar alla webbläsare som stöds i ett säkert läge som standard.

Webbläsarskydd

Aktivera Skydda alla webbläsare för att starta alla webbläsare som stöds i ett säkert läge.

Installationsläge för tillägg – Från rullgardinsmenyn kan du välja vilka tillägg som ska få installeras på en webbläsare som säkrats av ESET: Om du ändrar installationsläget för tillägget påverkas inte tidigare installerade webbläsartillägg:

Viktiga tillägg – Endast de viktigaste tilläggen som utvecklats av en viss webbläsartillverkare.

Alla tillägg – Alla tillägg som stöds av en viss webbläsare.

Omdirigering av webbplatser

Aktivera omdirigering av skyddade webbplatser – om det här alternativet aktiveras omdirigeras webbplatser på listan med skyddade webbplatser och den interna internetbanklistan till den säkrade webbläsaren.

Skyddade webbplatser – en lista över webbplatser för vilka du kan välja vilken webbläsare (normal eller säkrad) som ska öppnas. Som standard visas det informativa meddelandet i webbläsaren och den gröna ramen runt webbläsaren för att informera om att säker surfning är aktiv. Se Skyddade webbplatser för att redigera listan.

note

Omdirigering av webbplatser är inte tillgängligt för enheter med ARM-processorer.

Säkrad webbläsare

Utökat minnesskydd – om det här alternativet aktiveras skyddas den säkrade webbläsarens minne från att inspekteras av andra processer.

Tangentbordsskydd – om det här alternativet är aktiverat döljs information som matas du går in med tangentbordet i en säkrad webbläsare från andra program. Detta stärker skyddet mot keylogger-program.

Webbläsarens gröna ram – om denna är inaktiverad döljs det informativa meddelandet i webbläsaren och den gröna ramen runt webbläsaren.