ESET onlinehjälp

Sök Svenska
Välj ämne

Integrering med e-postklienter

Integrering av ESET Internet Security med din e-postklient ökar nivån av aktivt skydd mot skadlig kod i e-postmeddelanden. Om din e-postklient stöds kan du aktivera integrering i ESET Internet Security. När e-postklienten har integrerats infogas ESET Internet Security-verktygfältet direkt i den och ger mer effektivt e-postskydd. Integreringsinställningarna finns under Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > Skydd av e-postklient > Integrering med e-postklienter.

Microsoft Outlook är för närvarande den enda e-postklienten som stöds. Skydd av e-post fungerar som ett plugin-program. Den största fördelen med plugin-program är att det inte spelar någon roll vilket protokoll som används. När e-postklienten tar emot ett krypterat meddelande dekrypteras det och skickas till virusgenomsökaren. Se den här artikeln i ESET:s kunskapsbas för en fullständig lista över Microsoft Outlook-versioner som stöds.

Optimering av hantering av bifogade filer – om optimering är inaktiverat genomsöks alla bifogade filer omedelbart. Du kan uppleva en att e-postklientens prestanda blir långsammare.

Avancerad e-postklientbehandling – om du märker att systemet går långsammare när du använder e-postklienten kan du aktivera det här alternativet.