E-posttaggar

Alternativen för denna funktion finns i Avancerade inställningar > Webb och e-post > Skydd av e-postklient > Varningar och meddelanden.

Efter att ett e-postmeddelande har kontrollerats bifogas ett meddelande med genomsökningsresultatet till e-postmeddelandet. Välj Lägg till meddelanden till mottagen och läst e-post eller Lägg till meddelanden till skickad e-post. Tänk på att meddelandena i sällsynta fall kan undantas i problematiska HTML-meddelanden eller om meddelanden förfalskas av skadlig kod. Meddelanden kan läggas till i mottagen och läst e-post, i skickad e-post eller i båda. Följande alternativ finns tillgängliga:

Aldrig – inga meddelanden läggs till.

När en detektering inträffar – endast meddelanden som innehåller skadlig programvara märks som kontrollerad (standard).

Till all e-post vid genomsökning – programmet lägger till meddelanden till all genomsökt e-post.

Text som ska läggas till i ämnet i det infekterade e-postmeddelandet – redigera mallen om du vill ändra ämnesradens format i ett infekterat e-postmeddelande. Denna funktion ersätter ämnesraden "Hej" till följande format: ”[detekteringens %DETEKTERINGSNAMN%] Hello". Variabeln %DETECTIONNAME% representerar detekteringen.