Lista över SSL/TLS-filtrerade program

Listan över SSL/TLS-filtrerade program kan användas för att anpassa hur ESET Internet Security ska bete sig för specifika program samt för att komma ihåg åtgärder som valts om när Filtreringsläge för SSL/TLS-protokoll är i Interaktivt läge. Listan kan visas och redigeras i Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > SSL/TLS > Lista över SSL/TLS-filtrerade program.

Fönstret Lista över SSL/TLS-filtrerade program innehåller:

Kolumner

Program – välj en körbar fil i katalogträdet, klicka på alternativet ... eller ange sökvägen för hand.

Genomsökningsåtgärd – välj Genomsök eller Ignorera för att genomsöka eller ignorera kommunikation. Välj Auto för att genomsöka i automatiskt läge och fråga i interaktivt läge. Välj Fråga för att alltid fråga användaren om vad som ska göras.

Kontrollelement

Lägg till – lägg till filtrerat program.

Redigera – välj det program du vill konfigurera och klicka på Redigera.

Ta bort – välj det program du vill ta bort och klicka på Ta bort.

Importera/exportera – importera program från en fil eller spara den aktuella listan med program i en fil.

OK/Avbryt – klicka på OK om du vill spara ändringarna eller på Avbryt om du vill avsluta utan att spara.