Webbprotokoll

Som standard är ESET Internet Security konfigurerat att övervaka de HTTP-protokoll som används av de flesta webbläsare.

Inställning av HTTP-skanner

HTTP-trafiken i alla portar för alla program.

Inställning av HTTPS-skanner

ESET Internet Security stöder även kontroll av HTTPS-protokoll. HTTPS-kommunikation använder en krypterad kanal för att överföra information mellan server och klient. ESET Internet Security kontrollerar kommunikationen med SSL-protokoll (Secure Socket Layer) och TLS-protokoll (Transport Layer Security). Programmet genomsöker endast trafik i portar (443, 0-65535) som angetts i Portar som används av HTTPS-protokollet, oavsett operativsystem.

Krypterad kommunikation genomsöks som standard. Om du vill visa skannerinställningarna öppnar du Avancerade inställningar > Webb och e-post > SSL/TLS.