Profiler som tilldelats till nätverkskort

Genom att växla profiler kan du snabbt göra flera ändringar av brandväggens beteende. Profil – anpassade regler kan ställas in och tillämpas för vissa profiler. Nätverksposter för alla maskinens adaptrar läggs till i listan över Nätverksadaptrar automatiskt.

Kolumner

Namn – nätverksadapterns namn.

Standardbrandväggsprofil – standardprofilen används när det nätverk du är ansluten till inte har någon konfigurerad profil eller om nätverksadaptern ställts in att inte använda någon nätverksprofil.

Föredra nätverks profil – när Föredra anslutet nätverks brandväggsprofil aktiveras använder nätverksadaptern den brandväggsprofil som tilldelats ett anslutet nätverk närhelst möjligt.

Kontrollelement

Lägg till – lägger till en ny nätverksadapter.

Redigera – gör så att du kanredigera en befintlig nätverksadapter.

Ta bort – välj en nätverksadapter och klicka på Ta bort om du vill ta bort en nätverksadapter från listan.

OK/Avbryt – klicka på OK om du vill spara ändringarna eller på Avbryt om du vill avsluta utan att spara några ändringar.