Skydd mot nätverksangrepp (IDS)

Skyddet mot nätverksattacker (IDS) förbättrar detekteringen av exploateringar för kända sårbarheter. Läs mer om skydd mot nätverksattacker i Ordlistan.

Skydd mot nätverksangrepp (IDS) – analyserar innehållet i nätverkstrafik och skyddar mot nätverksangrepp. Eventuell trafik som anses skadlig blockeras.

Aktivera Botnet-skydd – detekterar och blockerar kommunikation med skadliga kommando- och kontrollservrar baserat på olika mönster när datorn är infekterad och en bot försöker kommunicera. Läs mer om Botnet-skydd i ordlistan.

IDS-regler – Detta alternativ gör det möjligt att konfigurera avancerade filtreringsalternativ för identifiering av olika typer av attacker och trojaner som kan skada din dator.

note

Anvisningar med bilder

Följande artiklar i ESET:s kunskapsbas kanske endast finns på engelska:

Exkludera en IP-adress från IDS i ESET Internet Security

Alla viktiga händelser som upptäcks av nätverksskyddet sparas i en loggfil. Se nätverksskyddsloggen för mer information.