Lista över program som är undantagna från detektering

Brandväggen i ESET Internet Security detekterar ändringar av program för vilka regler finns (se Detektion av ändringar i program).

I vissa fall kanske du inte vill använda den här funktionen för vissa program om du vill att de inte ska kontrolleras av brandväggen.

Lägg till – Öppnar ett fönster där du kan välja ett program att lägga till i listan över program som undantas från detektering av ändringar. Du kan välja från en lista över program som körs med öppen nätverkskommunikation, som det finns en brandväggsregel för, eller lägga till ett visst program.

Redigera – Öppnar ett fönster där du kan ändra platsen för ett program som finns i listan över program som är uteslutna från ändringsdetektering. Du kan välja från en lista över program som körs med öppen nätverkskommunikation, som det finns en brandväggsregel för, eller ändra platsen manuellt.

Ta bort – tar bort poster från listan över program som undantas från detektering av ändringar.