Undantagna program

Välj på listan vilka nätverksmedvetna program vars kommunikation ska undantas från innehållsfiltrering. De valda programmens HTTP/POP3/IMAP-kommunikation kontrolleras inte. Vi rekommenderar att endast använda detta för program som inte fungerar normalt när deras kommunikation kontrolleras.

Aktiva program och tjänster är automatiskt tillgängliga här. Klicka på Lägg till för att manuellt välja ett program om det inte visas på protokollfiltreringslistan.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE