Undantagna IP-adresser

Posterna på listan undantas från innehållsfiltrering av protokoll. HTTP/POP3/IMAP-kommunikation från/till de valda adresserna kontrolleras inte. Vi rekommenderar att du endast använder detta alternativ för adresser som är kända som trovärdiga.

Klicka på Lägg till om du vill undanta en IP-adress/ett adressintervall/ett undernät till en fjärrpunkt som inte visas i protokollfiltreringslistan.

Klicka på Ta bort om du vill ta bort valda poster från listan.

CONFIG_EPFW_CONTENT_ADDR_EXCL