Inställning av anslutningsvy

Högerklicka på en anslutning för att se ytterligare alternativ som innefattar:

Matcha värdnamn – om möjligt visas alla nätverksadresser i DNS-format, inte i IP-adressformat med siffror.

Visa endast TCP-anslutningar – listan visar endast anslutningar som tillhör protokollsviten TCP.

Visa anslutningar som lyssnar – markera det här alternativet för att enbart visa anslutningar där ingen kommunikation har upprättats men där systemet har öppnat en port och inväntar anslutning.

Visa anslutningar inom datorn – markera det här alternativet om du endast vill visa anslutningar där fjärrsidan är ett lokalt system, så kallade localhost-anslutningar.

Uppdateringshastighet – välj frekvensen för uppdatering av de aktiva anslutningarna.

Uppdatera nu – uppdaterar fönstret Nätverksanslutningar.