Skydd mot brute force-attacker

Skyddet mot brute force-attacker blockerar attacker som försöker lista ut lösenord för RDP- och SMB-tjänster. En brute force-attack är en metod för att avslöja ett utvalt lösenord genom att systematiskt prova alla möjliga kombinationer av bokstäver, siffror och symboler. Om du vill konfigurera skyddet mot brute force-attacker klickar du på Inställningar > Avancerade inställningar (F5) > Nätverksskydd > Skydd mot nätverksattacker > Skydd mot brute force-attacker i huvudprogramfönstret.

Aktivera skydd mot brute force-attacker – ESET Internet Security inspekterar nätverkstrafikens innehåll och blockerar attacker som försöker lista ut lösenord.

Regler – används för att skapa, redigera och visa regler för inkommande och utgående nätverksanslutningar. Läs mer i kapitlet Regler.

CONFIG_EPFW_BRUTE_FORCE_RULES