Element i användargränssnitt

Du kan justera ESET Internet Security-arbetsmiljön (GUI) så att den passar dina behov i Avancerade inställningar (F5) > Användargränssnitt > Element i användargränssnittet.

Färgläge – välj färgschemat för det grafiska användargränssnittet för ESET Internet Security på rullgardinsmenyn:

Samma som systemfärgen – ställer in färgschemat för ESET Internet Security baserat på operativsystemets inställningar.

Mörkt – ESET Internet Security kommer att ha ett mörkt färgschema (mörkt läge).

Ljust – ESET Internet Security kommer att ha ett vanligt, ljust färgschema.

note

Du kan också välja färgschemat för användargränssnittet för ESET Internet Security i det övre högra hörnet av huvudprogramfönstret.

Visa startbild vid uppstart – visar ESET Internet Security-startbilden under start.

Använd ljudsignal – spelar ett ljud när en viktig händelse inträffar, till exempel när ett hot har upptäckts eller när genomsökningen har slutförts.

Transparent bakgrund – aktiverar en transparent bakgrundseffekt för huvudprogramfönstret. Transparent bakgrund är endast tillgängligt för de senaste Windows-versionerna (RS4 och senare).

Integrera i kontextmenyn – integrera kontrollelementen i ESET Internet Security i kontextmenyn.

CONFIG_ENVIRONMENT