Skydd av e-postklient

Se Integrering av ESET Internet Security med e-postklienten för att konfigurera integreringen.

E-postklientinställningarna finns under Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > Skydd av e-postklient > E-postklienter.

E-postklienter

Aktivera e-postskydd genom klient-plugin-program – när det här alternativet är inaktiverat är skyddet för klient-plugin-program avstängt.

E-post som ska genomsökas

Välj e-postmeddelanden som ska genomsökas:

Mottagen e-post

Skickad e-post

Läst e-post

Ändrad e-post

note

Vi rekommenderar att du låter Aktivera e-postskydd genom klient-plugin-program vara aktiverat. Även om integrering inte aktiverats eller fungerar, skyddas e-postkommunikationen av modulen Skydd av e-postklienter genom protokollfiltrering (IMAP/IMAPS och POP3/POP3S).

Åtgärd att utföra på infekterad e-post

Ingen åtgärd – om aktiverat identifieras infekterade bilagor, men ingen åtgärd vidtas för e-postmeddelanden.

Ta bort e-post – användaren får ett meddelande om infiltration(er) och e-postmeddelandet tas bort.

Flytta e-postmeddelande till mappen Borttaget – infekterade e-postmeddelanden flyttas automatiskt till mappen Borttaget.

Flytta e-postmeddelande till mappen (standardåtgärd) – infekterade e-postmeddelanden flyttas automatiskt till den angivna mappen.

Mapp – ange den anpassade mapp dit du vill flytta infekterad e-post när de upptäckts.