Identifierade enheter

Om du klickar på knappen Fyll i visas en översikt över alla för närvarande anslutna enheter, med information om enhetstyp, enhetsleverantör, modell och serienummer (om sådant finns).

Välj en enhet i listan över identifierade enheter och klicka på OK för att lägga till en enhetskontrollregel med fördefinierad information (alla inställningar kan justeras).

Enheter i lågeffektläge (viloläge) är markerade med en varningsikon important. Så här aktiverar du OK-knappen och lägger till en regel för enheten:

Anslut enheten igen

Använd enheten (starta till exempel appen Kamera i Windows för att väcka en webbkamera)