Interaktiva varningar

important

Letar du efter information om vanliga varningar och meddelanden?

Hot upptäckt

Adressen har blockerats

Produkten inte aktiverad

Byt till en produkt med fler funktioner

Byt till en produkt med färre funktioner

Uppdatering tillgänglig

Uppdateringsinformationen är inte konsekvent

Felsöka meddelandet Moduluppdateringen misslyckades

Lösa uppdateringsfel för moduler

Nätverkshot blockerat

Webbplatscertifikatet har återkallats

Avsnittet Interaktiva aviseringar i Avancerade inställningar (F5) > Meddelanden gör att du kan konfigurera hur meddelanderutor och interaktiva aviseringar för detekteringar där ett beslut måste fattas av en användare (till exempel en potentiell nätfiskewebbplats) hanteras av ESET Internet Security.

CONFIG_ALERT

Interaktiva varningar

Om du inaktiverar Visa interaktiva varningar döljs alla varningsfönster och dialogrutor i webbläsaren, vilket endast är lämpligt för ett mycket begränsat antal situationer. Vi rekommenderar att du håller detta alternativ aktiverat.

Meddelanden i produkten

Meddelanden i produkten är utformade för att informera användare om ESET-nyheter och annan kommunikation. För att skicka marknadsföringsmeddelanden krävs användarens samtycke. Marknadsföringsmeddelanden skickas därför inte till användare som standard (visas med ett frågetecken). Genom att aktivera det här alternativet samtycker du till att få marknadsföringsmeddelanden från ESET. Om du inte vill ha marknadsföringsmaterial från ESET inaktiverar du alternativet Visa marknadsföringsmeddelanden.

Meddelanderutor

Vill du att meddelanderutorna stängs automatiskt efter en viss tid markerar du Stäng meddelanderutor automatiskt. Stänger användaren inte själv varnings- och meddelandefönster, så stängs de automatiskt efter den angivna tiden.

Tidsgräns i sekunder – anger synlighetslängd för meddelanden. Värdet måste vara mellan 10-999 sekunder.

Bekräftelsemeddelanden – klicka på Redigera för att visa en lista med bekräftelsemeddelanden som du kan välja att visa eller inte visa.